top of page

Monica Holmgren

Monica Holmgren

Jag heter Monica Holmgren och har tränat och tävlat med hund sedan slutet av 70-talet och från mitten av 80-talet mest med inriktning på skyddsdressyr, mitt tävlande har lätt till flera deltagande på mästerskap såsom SM, Nordiska och VM. Jag har även arbetat som väktare/hundförare mellan 1995-2007.

Runt 2003 fick jag nys om Anna och har sedan dess alltid börjat hos henne om mina hundar visat problem med rörelseapparaten. Anna har en blick och känsla för att snabbt hitta grundorsaken till vad som felar, ibland kan hunden ha dolt problemet och därmed dragit på sig sekundära problem/skador som Anna har en förmåga att konstatera vara just sekundärt och sedan hittat det riktiga felet.

Jag har haft en och annan hund med stort ”ego” som inte alltid varit så lätt att hantera men Anna har kunnat med dessa också med sitt lugn, tålamod och härliga känsla för djur. Anna har även varit ett stort stöd för mig, med tips och idéer hur jag kan ta hand om mina hundar fysiskt på bästa sätt inför vad som kommer att krävas av dom, och även visat mig vid skador hur jag har kunnat fortsätta själv med den behandling hon påbörjat.

Jag kan varmt rekommendera Anna som fysioterapeut, både förebyggande med hjälp hur du ska ta hand om din hund på bästa sätt för det ändamål du ska ha hunden till och vid skador.

Monica Holmgren / Tävlande inom Svenska Brukshundkubben och Schäferhundklubben

bottom of page