top of page

Madeleine och Ralph

Madeleine och Ralph

Hej alla hundägare.

Vi heter Madeleine och Ralph och vi har haft bägge våra hundar som patienter hos Anna.

Hundarna har vi tyvärr inte kvar hos oss längre men vi har varit så nöjda med Anna och hennes sätt att jobba som sjukgymnast.

Vi träffade Anna för första gången för mer än 10 år sedan på Arninge Djursjukhus där hon jobbade som sjukgymnast. Vår ena hund, Lukas, som hade ett medfött ryggproblem skulle rehabiliteras med hjälp av simning. Anna blev den som hjälpte oss att komma igång och berättade bra tips om hur vi skulle göra för att sköta simningen själva och hon gav oss också bra råd om massage och vilka andra övningar förutom simningen som vi kunde använda för att stärka Lukas rygg. Vi fick sen ganska ofta höra av olika veterinärer att Lukas var ”välmusklad” och det var nog mycket tack vare Annas råd och tips på övningar.

När vår andra hund, Hugo, drabbades av ett dåligt knä samt att Lukas problem med ryggen blev värre av ett flertal diskbråck så tog vi åter kontakt med Anna. Anna hjälpte våra hundar åter igen och denna gång fick de utöver tidigare behandlingar hjälp i form av laserbehandlingar.

Laserbehandlingen hjälpte inte enbart till att få hundarnas rygg och knä friska utan den gav också en positiv sidoeffekt som innebar att sår som hamnade under lasern läktes snabbare än vanligt.

Vi är så jättenöjda med Anna och hennes arbete med våra hundar. Vi fick lära oss hur vi själva skulle kunna träna upp och stärka de problemområden som Anna ansåg att hundarna hade. Vi kände ett större självförtroende när det gällde hur vi skulle träna hundarna och vågade göra mer med dem och var vi lite osäkra på något så kunde vi alltid fråga Anna om råd.

Vi upplever Anna som en väldigt kunnig och kompetent sjukgymnast som verkligen bryr sig om sina patienter och deras ägare. Tror inte att man kan ha mer utbildning inom rehabiliteringsområdet än vad Anna redan har. Anna hade också alltid en liten godisbit tillhands efter behandlingarna och vi minns att vår Lukas efter varje laserbehandling skällde ut Anna tills hon gav honom en godisbit eller två.

Det hände då och då att våra hundar lite akut fick problem och även om Anna var fullbokad så lyckades hon ändå alltid hitta en tid för att behandla dem och det var och är vi väldigt tacksamma för.

Vi har känt Anna en ganska lång tid och vi har alltid blivit bemötta på ett proffsigt, förtroendeingivande men också ett ödmjukt sätt. Hon har alltid lyssnat på oss som hundägare och vi skulle inte gå till någon annan om vi skulle behöva hjälp igen.

Vi rekommenderar å det varmaste alla hundägare vars hundar har någon form av skelett- eller muskelproblem att boka en tid hos Anna. Gör det för er hunds skull. Ni kommer inte att ångra det.

Madeleine och Ralph

bottom of page