top of page

Kicki Forsell

Kicki Forsell

Jag vill ge Anna Nähl de varmaste rekommendationer. Hon har en fantastisk kompetens vad gäller rehab för både djur och människor. Hon är empatisk, sympatisk och arbetar alltid med respekt och ödmjukhet för både djuren och deras ägare.

Träffade Anna första gången för nästan 20 år sedan och efter det har det fortsatt, då jag har ett stort förtroende för hennes kompetens.

Jag har under de här åren haft Schäfer som jag tävlat med inom IPO/IGP. Den här sportformen kan ta ganska hårt på hundars kroppar om man inte håller dem i god form. Det har därför alltid varit naturligt att ha kontakten med Anna, både när det gäller rehab, eller bara att göra en statuscheck på hur hunden mår.

Besöken hos Anna blir aldrig för många, då hon visar mig så att jag kan ta över och fortsätta rehaben hemma och därefter återkomma för att göra en check på att allt är bra. Ett gott samarbete som gynnar både hund och mig. Vad som också är viktigt är att Anna arbetar med och ser helheten hos hunden och inte bara behandlar åkomman utan hela hunden.

Intressant är att se att Annas böcker används i utbildningen för nya Fysioterapeuter. Rekommenderar er att köpa och läsa dem, du får mycket hjälp i ditt dagliga arbete med din hunds hälsa.

Min älskade Jonjon har idag problem med sitt bäcken och vissa diskar i ryggen. Jag har gått hos en specialist veterinär på Strömholm och gjort MR och CT. När han vill att vi ska göra rehab säger han tydligt att vi ska söka specialisthjälp och rekommenderar Anna! Enkelt sa jag, känner henne och håller med. I vårt arbete med Jonjon, har Anna haft kontakt med veterinären och vi har på bästa sätt kunnat hjälpa Jonjon. Det visar tydligt hennes engagemang och empati om djuren.

Nu har jag också en BorderCollie där vi startat med vallning, vilket också kräver kraft och hälsa i kroppen. Så snart är det dags att åka till Anna för att göra en check på att Jäntas kropp också mår bra.

bottom of page