top of page

Emma Pereira

Emma Pereira

Hej!

Mitt namn är Emma och jag har en tik som är blandning mellan amstaff och rottweiler. Tyvärr råkade hon ut för en korsbandsskada och blev opererad för det för 10 veckor sedan. När hon hade blivit opererad blev jag tipsad om Anna av min veterinär. Hon finns en liten bit ifrån oss så jag tänkte först att jag bara skulle gå dit och ta bort stygnen och sedan hitta någon närmare mig som kunde hjälpa mig med rehabilitering. Men direkt vid första mötet visste jag att jag inte skulle gå till någon annan. Hon är otroligt ambitiös och ärlig vilket jag verkligen uppskattar.

Min hund är väldigt känslig och blir nervös i nya miljöer men Anna hanterade henne helt perfekt och utmanade henne på rätt sätt. Jag känner mig extremt trygg när jag är hos Anna med min hund. Jag vet att hon behandlar henne med ömsesidig respekt och alltid säger som det är!

När jag var på återbesök hos veterinären som opererade min hund berömde han hennes rehabilitering extremt mycket. Att hon verkligen inte kunde sett bättre ut än vad hon gör och att hon har återhämtat sig väldigt fort. Jag skulle aldrig tro för 10 veckor sedan att vi skulle stå där vi är idag - och det är för Annas hjälp!

Vi är inte gjorda av pengar, jag trodde rehabiliteringen skulle vara extremt plågsam för plånboken men Anna gav oss till största del övningar som vi har gjort hemma varje dag. Vilket var så hjälpsamt. Vi jobbade massor med balansdynor på olika sätt, även spegel övning så som fram, backa, sidleds. När jag har varit i kontakt med flera som gjort korsbandsoperationer är det knappt några som gjort övningarna som jag har gjort och blivit tipsad om och dem har knappt fått börja gå på ''normala'' promenader medans vi just nu är uppe i 65 minuter promenad samt simmar varannan dag och är uppe i 20 minuter i simning.

Jag har lärt mig extremt mycket om ''bra uppbyggnad'' vilket jag kommer ta med mig hela livet. Att något så ''enkelt'' som att jobba med balansdynor kan förbättra hundens liv är helt galet. Att jag inte hört och lärt mig det förut? Detta kommer jag fortsätta att jobba med, med denna hund och min nya som inte har några skador för bra uppbyggnad.

Anna är extremt duktig på det hon gör och lär ut på ett väldigt bra sätt. Jag känner mig jättetrygg med Anna och kan höra av mig om det är något. Vi kommer fortsätta att komma till Anna för att ''checka'' upp för jag vet att hon kan sin sak. Jag skulle verkligen rekommendera Anna! Hon är grym! Så tacksam för att hon hjälpt mig i denna tuffa tid. Är helt förbryllad att vi kommit så långt som vi har gjort och det är tack vare Anna!

bottom of page