top of page

Caroline Danielsson

Caroline Danielsson

Första gången jag träffade Anna var via mitt jobb på en veterinärklinik jag jobbade på. Min chef brukade remittera hundar med jämna mellanrum till Anna men jag tänkte inte så mycket på det då.

En dag blev min hund Jade, en amstaff påsprungen av en annan hund vilket resulterade i en kraftig hälta i bogen som min veterinär inte kunde göra mycket åt. Hon skickade mig direkt till Anna eftersom hon visste hur orolig och rädd jag var när Jade blev dålig och att Anna är väldigt skicklig på hältor.

Hos Anna blev jag bemött med lugn och en otrolig professionell hand. Hon behandlade Jade med laser och va hela tiden lugn och otroligt bra på att läsa av, då Jade kunde bli orolig och inte gillade när veterinärer kände igenom henne. Efter ett par gånger va hon återställd!

När Jade kom in till Anna första gången va hon redan en medelålders hund och hade levt ett väldigt aktivt liv. Senare blev hon även diagnostiserad med artros och spondylos i nacke och rygg. Det började med en stelhet i nacken som gjorde att hon inte kunde böja den ordentligt och inte ville gå promenader längre. Min kollega röntgade och konstaterade artros och spondylos. Hon fick utskrivet NSAID som hjälpte fint ett tag. Men efter en tid så fungerade det inte längre och stelheten och smärtan kom tillbaka.

Min kollega sa att vi troligtvis skulle behöva avliva Jade pga smärtan om inte allt för länge då man inte kunde göra mer. Jag kontaktade då Anna igen. Stressad och rädda dök vi upp hos Anna som alltid bemötte oss med lugn och en fantastisk trygghet. Vi påbörjade behandling med bland annat laser och water treadmill. Jades rörlighet och livslust kom sakta men säkert tillbaka. Hon blev åter igen en glad och aktiv äldre hund. Aldrig mer behövde hon äta några smärtstillande tabletter vilken va en otrolig lättnad för mig då hon även hade problem med levern sedan flera år tillbaks.

Jade fortsatte kontinuerligt att besöka Anna under sina år för att hålla sin kropp i form och när hon dog va det inte pga smärtan utan njurarna.

Nu går jag alltid direkt till Anna om någon hund uppvisar smärta eller problem med rörelsen även innan jag uppsöker veterinär! Inom mina 10år på veterinärkliniker ser jag alltför ofta hur veterinärer brister i sina kunskaper inom smärta och rörelseapparaten hos hund och många gånger inte intresserar sig för att remittera vidare till någon med den kunskapen. Ofta skrivs bara smärtstillande ut och ingen uppföljning görs viket tillslut i förlängningen resulterar i ännu mer skada.

Jag kan med varm hand rekommendera att gå till Anna med alla typer av problem i rörelseapparaten hos din hund. Hon har en fantastik kunskap, erfarenhet och engagemang! Hon lyssnar alltid på oroliga djurägare så att man känner sig trygg och involverad i rehabiliteringen. Hon samarbetar även med duktiga veterinärer och ortopeder som hon skickar vidare till vid misstanke om vidare utredning. Jag har själv skickat massor av djurägare och vänner till Anna senaste åren och alla har alltid varit nöjda och fått suverän hjälp!

Hos Anna är jag alltid trygg!

bottom of page