top of page

Camilla Forsner

Camilla Forsner

Glittra min briard levde ett smärtfritt och långt liv tack vare hjälpen från Anna!

Jag kom i kontakt med Anna via min veterinär då Glittra som med sin hd 4 år gammal påvisade en hälta på vänster bak samt att hon hade ont i sina tassar.

Anna behandlade Glittra med laser och sjukgymnastik, vi fick med oss ett program hem för träning. Vi bokade tid för att simma och följde noga de instruktioner som Anna gav oss. Det visade sig att Glittra hade fått artos på sina tassar och hade väldigt ont. Men genom Annas goda kunskap och otroliga kompetens hjälpte hon Glittra att bli smärtfri och kunde leva ett bra liv utan vare sig hälta eller smärta från tassarna.

Glittra blev 11 år och jag är för evigt tacksam över Annas fina bemötande med hundar och även oss ägare. Hon har en kunskapsbank som är fantastisk och rekommenderar henne varmt.

För tre år sedan efter en promenad satt min då treåriga briard med ena framtassen i luften, ringde direkt till Anna och fick komma för ett besök. Anna konstaterade direkt att hon påvisade smärta i bogleden och vi fick en remiss till veterinär där hon sedan blev opererad. Sedan blev det lång rehabilitering med laser, inga promenader första tiden och succesivt tränade vi upp henne med hjälp av bla balansbollar. Idag visar hon inte på några tecken av hälta eller smärta och vi kan träna lydnad igen.

Anna får gå igenom mina hundar även i förebyggande inför träning så jag kan ge mina hundar de bästa förutsättningarna inför tävlingar då vi är aktiva inom lydnad, spår och skyddsarbete.

Rekommenderar verkligen Anna varmt för hennes otroliga kunskap och engagemang i både dig och din hund!

bottom of page