top of page

Thomas Gutenlöv

Thomas Gutenlöv

Jag heter Thomas Gutenlöv och har jobbat som polis och hundförare sedan 1999.

Anledning till mitt första möte med Anna, 2009, var att min dåvarande patrullhund Drazzo hade något fel på rörelseapparaten. Jag hade tidigare gått till ett flertal veterinärer men utan framgång/diagnos.

Rådet jag hela tiden fick var ” koppelrastning & smärtstillande”. Drazzo blev inte bättre.

Fick då tips av en kamrat, att gå till den ”bästa” som redde ut problemet, Anna, som fann orsaken till orsaken till Drazzos besvär. Jag är djupt tacksam för det idag.

Drazzo fick tillslut adekvat diagnos och rehab så att han därefter kunde fortsätta i rikets tjänst ytterligare ett antal år.

Han såg till att ett antal banditer & brottslingar blev inlåsta efter att han blev diagnostiserad och behandlad av Anna.

Sedan dess har jag rekommenderat Anna till alla mina poliskollegor och hon har genom åren hjälpt många tjänstehundar till både ett mer kvalitativt liv men också att faktiskt kunna fortsätta i tjänst och samtidigt må bra.

Jag har haft ytterligare polishundar sedan Drazzo , jag går alltid först till Anna innan jag går till en veterinär om det gäller rörelseapparaten.

Jag vill också tillägga att Anna`s hantering av ”rejäla” polishundar är helt makalös, hon blir inte biten pga. hennes utomordentliga känsla och energi.

Det medför även att hon hanterar socialt rädda hundar, även med aggressiva beteenden på ett utmärkt sätt!

Jag vill varmt rekommendera Anna, både som fysioterapeut, men också för hennes erfarenhet, kunskap, förståelse och känsla för hundar, som många gånger saknas hos många som arbetar inom veterinärmedicin.

Thomas Gutenlöv / Polishundförare

bottom of page